Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Kwisonalia 2018! Sobota pełna wrażeń. Festyn i niezwykłe Smaki Kwisy! (ZDJĘCIA)

MAK
Już od wczoraj trwa największa impreza w regionie. Kwisonalia 2018 skupiły tłumy. Niezwykła zabawa i tradycja. Po raz 18. na gryfowskiej ziemi, a dokładnie na Bulwarze nad Kwisą zabrzmiała muzyka, stoczyły się kulinarne konkursy, a co najważniejsze zgromadziły się tłumy, aby razem bawić się, jeść i pić! ZAPRASZAMY DO NASZEJ GALERII

Zobacz jak przebiegł konkurs "Smaki Kwisy".

W konkursie udział wzięli:

Romuald Fryst i jego popisowe danie "Dorsz O'Lebioda"

Jagoda Kijak - Raczyńska z "Pstrągulami"

Zuzanna Mytkowska i jej "Zrolowany Pstrąg"

Magdalena Majgier i Karolina Ramulewicz, które przygotowały różności z pstrąga

Małgorzata Kamińska i jej "Zielona Rybka"

Beata Miesiąc zapiekła pstrąga z pomidorami, oliwkami i bazylią

Irena Włodarek przygotowała mirunę z pieczonymi ziemniakami i wiosenną surówką

Jury miało nie lada wyzwanie, wszystko było pyszne i wyjątkowe. Po intensywnej naradzie zdecydowano, że tegoroczną edycję Smaków Kwisy wygrają dwie piękne i zdolne dziewczyny z Zespołu Szkół w Biedrzychowicach!

Wielkie brawa dla Magdaleny Majgier i Karoliny Ramulewicz!

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gryfowslaski.naszemiasto.pl Nasze Miasto