MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu,...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Szef kuchni wraca do tradycji

Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu, niedoboru wielu składników i głodu, kulinarnie ograniczył bardzo wielu Polaków.

Zobacz również

Maciej Żurawski: Trudno powiedzieć, że przyszedł Albert Rude i odmienił grę Wisły

Maciej Żurawski: Trudno powiedzieć, że przyszedł Albert Rude i odmienił grę Wisły

Maciej Żurawski: Trudno powiedzieć, że przyszedł Albert Rude i odmienił grę Wisły

ROZMOWA
Maciej Żurawski: Trudno powiedzieć, że przyszedł Albert Rude i odmienił grę Wisły

Polecamy

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne

Koszty utrzymania domu – za co płacisz więcej? Wkrótce kolejna podwyżka!

NOWE FAKTY
Koszty utrzymania domu – za co płacisz więcej? Wkrótce kolejna podwyżka!

Paliwo po 8 zł za litr? Jeszcze nie teraz. Mamy nowe prognozy

Paliwo po 8 zł za litr? Jeszcze nie teraz. Mamy nowe prognozy