Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjny pleśniak. Pyszne ciasto z powidłami śliwkowymi i bezą. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Pogoń Szczecin przegrała finał Pucharu Polski. Będzie to bolało latami [ZDJĘCIA]

Pogoń Szczecin przegrała finał Pucharu Polski. Będzie to bolało latami [ZDJĘCIA]

Transfery w ŁKS. Grazie mille. Nastąpiła poważna zmiana w drużynie ŁKS

Transfery w ŁKS. Grazie mille. Nastąpiła poważna zmiana w drużynie ŁKS

Polecamy

Pijesz wino po opalaniu? Czeka cię długie życie

Pijesz wino po opalaniu? Czeka cię długie życie

Niepozorne wygładzanie zmarszczek skończyło się... śmiertelną chorobą

Niepozorne wygładzanie zmarszczek skończyło się... śmiertelną chorobą

Tajemnice najstarszego drewnianego kościoła

Tajemnice najstarszego drewnianego kościoła