Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warto twarde kawałki wieprzowiny, wołowiny lub drobiu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyjątkowe 12 zastosowań sody oczyszczonej w kuchni. Dodaj szczyptę do gotującego się kalafiora i zobacz, co się stanie

Delikatniejsze mięso w smaku

Warto twarde kawałki wieprzowiny, wołowiny lub drobiu posmarować sodą oczyszczoną wymieszaną z wodą na gęstą pastę. Gotowe mięso trzeba umieścić w lodówce na kilka godzin. Mięso nadaje się do duszenia.

Zobacz również

Uroczyste pożegnanie uczniów klasy czwartej liceum w Redzikowie

Uroczyste pożegnanie uczniów klasy czwartej liceum w Redzikowie

20 lat w Unii Europejskiej. Jak zmienił się kulinarny Kraków?

20 lat w Unii Europejskiej. Jak zmienił się kulinarny Kraków?

Polecamy

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Spektakularna atrakcja francuskiej wyspy. Tylko dla odważnych!

Spektakularna atrakcja francuskiej wyspy. Tylko dla odważnych!

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy