Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Mauro i Teresa śledzą Ursulę. Z trudem panują nad sobą, gdy zostają sam na sam!

Mauro i Teresa śledzą Ursulę. Z trudem panują nad sobą, gdy zostają sam na sam!

Na chełmskim bazarze królują kwiaty balkonowe i rozsady warzyw. Ile kosztują?

Na chełmskim bazarze królują kwiaty balkonowe i rozsady warzyw. Ile kosztują?

Polecamy

Przełomowe odkrycie, które pomoże w odchudzaniu! Ta tkanka spala najwięcej kalorii

Przełomowe odkrycie, które pomoże w odchudzaniu! Ta tkanka spala najwięcej kalorii

Od czego robią się przebarwienia i jak się ich pozbyć? To radzą ekspertki

Od czego robią się przebarwienia i jak się ich pozbyć? To radzą ekspertki

Wypadek śmiertelny w Ciechanowicach. Nie żyje kierowca

Wypadek śmiertelny w Ciechanowicach. Nie żyje kierowca