Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

"Pod pieczonym bocianem" otwarte

Paulina Gadomska
Po przymusowej, trzymiesięcznej przerwie spowodowanej zmianami, Restauracja "Zum gebratenen Storch" ("Pod pieczonym bocianem") od 29 marca 2013 będzie ponownie otwarta.

Zarząd Naszego Zoo od wielu lat aktywnie pracuje nad "budową mostów" pomiędzy Polską i Niemcami poprzez intensywne działania marketingowe po polskiej stronie jak również projekty integracyjne, których efektem są
między innymi dwujęzyczne tablice informacyjne w Naszym Zoo.

Jesteśmy bardzo dumni z faktu, iż wraz z nowymi, polskimi dzierżawcami Panią Anna Cerobską i Panem Grzegorzem Cerobskim będziemy mogli kontynuować politykę współpracy przygranicznej także w naszej gastronomii. Rodzina Państwa Cerobskich posiada duże doświadczenie w branży gastronomicznej i wspólnie prowadzić będzie restaurację "Pod Pieczonym bocianem".

W różnorodnym menu znajdzie się coś dla każdego podniebienia: potrawy kuchni domowej, specjalności kuchni polskiej oraz dania wegetariańskie. Oferta restauracji zawierać będzie również organizację przyjęć rodzinnych oraz
biznesowych, które można będzie rezerwować pod dotychczasowym nr tel. : + 49 3581-879170. Nowi dzierżawcy maja wiele pomysłów na uatrakcyjnienie naszej restauracji, dlatego wszyscy goście spodziewać mogą się wielu niespodzianek.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiał oryginalny: "Pod pieczonym bocianem" otwarte - Goerlitz Nasze Miasto

Wróć na goerlitz.naszemiasto.pl Nasze Miasto